Lillefix sin hobbyblogg

Lillefix sin hobbyblogg

Hei!
Hyggelig at du stakk innom.
Finn deg en god kopp kaffe eller noe annet du fyser på, og slå deg ned en stund.
Ta deg gjerne en tur rundt her inne og se om du kan finne litt inspirasjon.
Og legger du igjen en liten hilsen så jeg ser du har vært her, så blir jeg glad for det.

En liten statusrapport

June 9th, 2010

Hei alle der ute som leser bloggen min og venter på oppdatering.

Det har stått ganske stille på hobbyfronten i laaaaang tid. Lagde en del saueskinnsskjerf og saueskinnsvotter på bestilling i fjor høst, og kastet meg på hakke-votte-trenden før jul og lagde fargerike julepresanger. Ut over det har det ikke skjedd stort.

Forklaringen er at det jeg trodde var stress pga en overarbeidet jobbhverdag, viste seg å være sykdom. Ikke noe farlig, men overskuddet jeg er vant med å ha i bøtter og spann det meste av tiden, forsvant som dugg for sola. Ingen trening. Ingen hobby. Ingen husoppussing. Er på bedringens vei, og i påsken gikk jeg glad og fornøyd igang med et nytt strikkeprosjekt. I øyeblikket er det farlig nært å være en UFO, men det blir nok ferdig en regnværsdag i sommerferien, tenker jeg :-)

Oppussingen vår stoppet også på det minst kledelige i et rom vi går gjennom hele tiden, hver dag. Det blir jo alltid verre før det blir bedre i sånne prosjekter, og da det var på det verste gikk vi litt lei. Man blir enda mer lei av å se på sånt etterhvert… Da medisinene begynte å virke, gikk jeg løs på rommet igjen med stor iver, og herren i heimen fulgte på, og nå nærmer det seg snart ferdig. DET blir BRA!

Formen er varierende, så inntil videre bruker jeg energien når den er der, og prøver å akseptere at det ikke er noe jeg kan regne med hver dag. Mildt sagt frustrerende, men sånn er det bare. Ettersom uteplassen ble ferdig i fjor, kan jeg i sommer krølle meg sammen der ute under en fell når kroppen ikke er helt kompis, og nyte at plantene gror til. Sånn sett var “timingen” på å bli syk egentlig ganske bra, selv om det passer særs dårlig i andre sammenhenger. En ting er jobb, men jeg skulle gjerne også restaurert resten av de eldste yttervinduene i sommer. Ikke mange igjen, men det bør gjøres, og jeg får ikke sjelefred før jeg slipper å se på det misrable slitne kittet og kantene i feil farge.

Jeg har ikke helt glemt at jeg har en blogg, selv om jeg ikke har skrevet her på leeeeeenge, så det finnes noen biler dere skal få se etterhvert. Regner med å “se” dere oftere nå når energien forhåpentligvis kommer snikende tilbake. ;-) Jeg liker egentlig ikke å blogge uten bilder, men siden Farmor så veldig forsiktig og pent ga klar beskjed om at det var på tide å gi livstegn fra meg, så kunne jeg jo ikke la være. Så, Farmor og alle dere andre: Håper dere er der ute ennå. Jeg kommer garantert plutselig tilbake ;-)

… jeg trenger en måned eller to ekstra i året!!!

Jeg skulle gjerne hatt en måned ekstra sånn på slutten av sommeren. Vi ble til slutt ganske fornøyde med uteplassen i hagen. Med selvlagede benker med gode madrasser på, markiseduk over pergolaen for en regnværsdag, og to kraftige terrassevarmere for laaaaaange kvelder ute, er det rett og slett dårlig gjort at sommeren er over. Bare se, skulle ikke du også gjerne tatt en ettermiddagslur med avisen her?:

img_0216.jpg

Etter at benkene ble ferdige har vi mer eller mindre bodd her ute. Men nå er det nok bare å innse at utesesongen 2009 er over. :-(

Et klart tegn på det, er at bestillingene på votter og skjerf og babytøfler i skinn begynner å strømme på. Tre par skinnvotter er ferdige, så nå er det noen der ute som ikke kommer til å fryse på fingrene denne vinteren:

img_0245.jpg

Fremdeles står det noen bestillinger på lista. Blant annet skal noen babytøfler sys og leveres etterhvert. Noen skjerf er heldigvis ferdige, men der lusker det noen nye bestillinger rundt i gangene på jobb, etter at en kollega går rundt med sitt skjerf inne, så det er mulig jeg må lage flere. Nå er det bare koselig at folk liker det jeg lager, så jeg klager ikke. Men skulle altså gjerne hatt litt mer tid. For noen uker siden dro herren i heimen på jakt, og jeg så mitt snitt til å ha en skikkelig hobbydag for meg selv. Hvis han kan ha en hobbydag uten husmaling, kan jeg ha en hobbydag uten husmaling :-) I skinnverdenen betyr det å strø om seg ut over gulvet med smått og stort:

img_0232.jpg

Alle de små bitene med trykk på skal bli pulsvarmere, må bare få tak i litt skinn uten pels for å kante dem. Om jeg skal gjette, blir de kanskje ferdige i tide til å bli julepresanger til neste år… En halvferdig kritthvit skinnfell må nok også vente til en gang uti 2010 før den blir ferdig. Men jeg må jo ha noe å henge fingrene i til neste år også ;-)

Har vært på liten ferietur

August 25th, 2009

Litt trøtt ennå, men veldig fornøyd. Har vært på laaaaaanghelg i Piemonte i Italia. Med familie og venner var vi syv stykker som innlosjerte oss på norsk (!) vingård rett utenfor byen Nizza Monferrato. Stedet kan anbefales på det varmeste (både i overført og bokstavlig forstand…). Her er f.eks. utsikten fra soverommet:

utsikt-rom.jpg

 Vinrankene med nesten modne druer rett til venstre for bassenget. Og for å gjøre det hele perfekt, går selvfølgelig solen ned akkurat der borte i horisonten om kvelden :-)

 Men selv om man bor på vingård og kan både kose seg med vinsmaking og god mat “hjemme”, måtte vi jo ut på tur. Vi var blant annet innom La Morra og Barolo, der det er vinmarker så langt man kan se:

 la-morra.jpg

Det ser kanskje litt disig ut, men på torget i La Morra der dette bildet er tatt, påsto gradestokken at det var nærmere 40 grader. Da vi kjørte nedover fjellsiden igjen, sank temperaturen til 38 grader. Ære være aircondition i bilen!

 Selv om det ble mye en del vin(-relatert) på turen, ble det tid til litt annet også. Vi dro på litt lengre tur forbi Torino og til Avigliana og videre opp til Sacra di San Michele. Vi traff på en engelsk guide som var medlem av menigheten/ordenen som har tatt vare på klosteret og kirken i nærmere 200 år. Uten guiden hadde det vært en fin opplevelse. Med guiden ble det en fulltreffer. Her er utsikten fra baksiden av kirken:

 san-michele-utsikt.jpg

 Ruinmurene er det “nye” klosteret. Det gamle klosteret fra 1000-tallet står derimot ennå, og er i bruk (!)

Ellers har ferien inneholdt noen overraskelser på vinsmakefronten - jeg liker mer vin enn jeg visste :-D

Og som alltid er det gøy å komme til nye steder og oppleve annen kultur. F.eks. er det bare å innse at en italiensk lunsj tar to timer - eller mer, om du vil. Mindre tid er ikke et tema.

Det er fasinerende hvordan italienere snakker veldig lite engelsk og allikevel har et stort ønske om entusiastisk å formidle alt mellom himmel og jord. Og man kommer stort sett alltid til en forståelse et sted mellom norsk og engelsk og italiensk og fingerspråk. Når vi nordmenn ikke behersker et annet språk blir vi ofte bare flaue og tause.

Dyrelivet er jo ofte også litt annerledes i varmere strøk, og på søndag fikk vi besøk i leiligheten av denne helt herlige krabaten:

 gresshoppe-299-x-400.jpg

Dette bildet er nok i ganske normal størrelse, så han var en forholdsvis langstrakt type. Kul fyr :-)

I dag var det bare å kreke seg tilbake til virkeligheten på jobb, men det er overhengende fare for at vi skal tilbake en annen gang. Vingården er et perfekt utgangspunkt for turer i mange retninger, og stedet er flott og vertskapet veldig hyggelige. Dessuten har de god vin, og det er jo heller ikke dumt ;-) Muligens er beholdningen litt redusert etter sist helg, men det hørtes ikke ut som de går tomt med det første.

drue-281-x-500.jpg

Endelig!!!

August 17th, 2009

Nå er det “endelig!” på flere områder:

Vinduene er ferdige :-D

OK, så er de bare ferdige utvendig, da, men allikevel. Innerkarmen og varevinduene teller ikke akkurat nå. ;-)

Her er noen bilder fra prosessen og den delen av huset vi jobber med nå:

img_0067.jpg

Dette er de små øverste vinduene.

Og her er vinduet der jeg slet LITT med glasset på det ene vinduet. Ser dere godt etter ser dere at det da bildet ble tatt fremdeles manglet et vindu:

img_0065.jpg

Det siste vinduet er nå på plass, men det er enda en del igjen før vi er ferdige med denne veggen:

img_0066.jpg

Men siden maleværet fortsatt glimrer med sitt fravær, ble det tid til en annen “endelig” også. Et sjal jeg begynte på i fjor sommer er endelig ferdig, og ble blokket i helga:

sjal-440-x-330.jpg

Det tok hele dobbeltsenga på gjesterommet. Kjekt med en ekstra seng å blokke på :-) Sjalet heter Shoulder Shawl og er fra boka  Victorian Lace Today. Garnet er Kid Mohair fra Claudia Hand Painted Yarns i fargen Blue Fields. Garnet er ikke så mykt som favoritten min Kid Silk Haze, men det varmer godt. Hadde det på meg på vei til jobb i morges. Måtte jo prøve…! Dessuten var det ment å være klart til jeg begynte i ny jobb i september i fjor, og jeg kunne jo ikke la det gå et helt år over tiden, så jeg måtte forte meg å bruke det ;-)

LITT dårlig malevær :-(

August 4th, 2009

Vi bytter panel og restaurerer vinduer på en husvegg i disse dager. Og skal liksom få gjort det meste mens stilaset står oppe. DET er lett med det været som hersker om dagen… :-(

Så da blir det litt strikking og skinnsøm og annen moro mellom slagene utendørs. Har laget ferdig og gitt bort noen babytøfler i saueskinn:

img_0002.jpg

 

img_0016.jpg

 Noen flere tøfler er bestilt, så det ligger noen halvferdige par rundt omkring. Og om dette maleværet fortsetter, blir det nok mer tøffelsøm…

 Men litt maling blir det uansett. Alle vinduer som kan tas ned ligger inne og blir restaurert, så helt unna slipper jeg ikke selv om værgudene ikke er på talefot med meg. Glassguden (om han finnes) var heller ikke på talefot med meg i forrige uke. Et vindusglass sprakk etter at det var montert og ferdig malt på ene siden. Grrrr……. Bare å ta av kittet igjen, og skjære til nytt glass. Dette er gamle ruglete glass, så vi har vært så heldige å få arve noen gamle vinduer fra en venninne, så vi har litt glass å ta av når noe sprekker.  Men det betyr jo at man må demontere glasset fra hennes gamle vindu før man kan skjære det til. Så jeg demonterte etter alle kunstens regler. Og da jeg skulle ta glasset ut av den gamle ramma, så sprakk det. Dobbelt-grrrr…… Da kom min kjære og spurte om han skulle hjelpe meg å ta ut et nytt vindusglass. Jeg takket og bukket og gikk og malte noen andre vinduer mens frustrasjonen min fikk lufte seg ut. Da jeg skulle hjelpe min kjære å ta det nye glasset skulle ut av ramma, sprakk det. Trippelt-grrrr…….. Min kjære har større tålmodighet enn meg, så han gikk ufortrødent igang med å demontere neste vindusglass fra min venninne. Vi har heldigvis arvet ganske mange vinduer. Glasset kom etter en god stund (det er mye jobb når vinduene er “kittet” med dårlig silikon oppå gammelt kitt) ut av ramma - like helt. Da var det blitt natta, og vi tok pause. Dagen derpå skulle glasset inn i vår ramme. Da jeg skulle skjære til den siste siden skjedde det som ikke skal kunne skje: Glasset knakk ikke jevnt og pent i skjærekanten, men tok en “pen” bue innover på midten. Da hadde jeg på en måte gått litt tom for grrrr…….. Jeg gikk stille ut til min kjære og spurte om han vennligst kunne demontere et glass til for meg. Og så pustet jeg dypt og gikk og malte noen andre vinduer - igjen. Da det nye glasset var klar til å skjæres til var jeg helt skjelven. Men da gikk det endelig som det skulle, og jeg pustet ut. Jeg håper inderlig at glassguden nå finner noen andre å terrorisere en stund!

 Alle vinduer som ligger inne, fikk et strøk maling i går kveld. Det betyr tørketid helt til i kveld. Og siden det regner ( :-( ) så blir det lite utemaling i dag selv om vi har ferie for å male hus. Så jeg tror dette blir en dag med strikketøyet i godstolen. Ikke helt verst det, egentlig. ;-)

Hallo der ute :-)

July 23rd, 2009

Her har det jammen vært stille lenge! Ikke bra… *rister på hodet*

Men som vanlig når det er stille på bloggen betyr det bare at det har skjedd desto mer IRL for frøken Lillefix ;-)

På hobbyfronten er selvfølgelig fellene jeg skrev om i mars både ferdige og i stadig bruk. Og her er et par bilder fra i vår (mens det ennå var snø) som bevis for at jeg hadde gode intensjoner om å blogge mer utover våren og forsommeren:

feller-pelsside.JPG

Disse er skikkelig varme og gode både å sitte på og å ligge under. Og her er forsidene:

feller-skinnside.JPG

Herren i heimen har fått en fell med litt vikinginspirert trykk, mens min har litt mer feminine former på trykket.

Ellers har jeg i vår vært på spinnekurs, og spunnet mitt første garnnøste av resteull fra fellene mine. I følge dem som forstår seg på sånt, så er det litt annerledes å spinne av denne ulla enn “vanlig ull”, ettersom den har vært gjennom både en garveprosess og en real vask etterpå. Det er veldig lite fett igjen i ulla og den glir derfor ikke særlig godt mellom fingrene. Og her er beviset på at det BLE garn:

selvspunnet-garn.JPG

Det er spunnet på håndtein, og er vel som ferdig totrådet garn et nøste på størrelse med en diger knyttneve eller overdimensjonert snøball eller noe sånt. Aner ikke hva jeg skal lage av dette, men det er mulig det kan brukes som effektgarn i en vev for eksempel? Uansett er konklusjonen etter kurset at effektgarn burde være det billigste i verden, for det er jammen enkelt å få til å lage. Jevnt garn, derimot…

Litt veving har det også blitt på forsommeren, og noen nye “skinntingogtang”. Og enda viktigere: Det har blitt nytt kamera. Det gamle knelte en gang i mai, og nå har vi endelig fått kjøpt nytt, så da blir det litt mer spennende å tenke på å blogge igjen også :-D

Nye feller på gang :-)

March 8th, 2009

Jada, dere leser riktig: Feller i flertall.

Den hvite fellen jeg begynte på i fjor høst, er lagt til side til fordel for to honningfargede feller til meg og min kjære.  Jeg begynte på disse for noen uker siden. Og jeg fikk med en gang god hjelp fra Frida:

cimg3033.jpg

Etter litt om og men, ble det til slutt orden på målene og innsnittene, og den endelige fasongen på hvert skinn begynte å ta form:

cimg3035.jpg

Disse fellene skal vi blant annet bruke ute i hagestolene når snøen smelter og det er utevær selv om det er litt småhustrig ute. Evig optimist som jeg er, så tror jeg det betyr snart, og ihvertfall til påske. Så jeg sydde på spreng, og trykket på fellene i uka som gikk. Etter trykking er det brudekanten som står for tur, og på disse fellene så byr det på visse utfordringer.

For det første får jeg hjelp:

cimg3075.jpg

Og for det andre er det en stor utfordring å få noenlunde jevn farge på brudekanten på feller av honningfargede skinn. Mange av skinnene er nemlig helt grå eller hvite i underulla. Dette synes ikke oppå skinnet, men når man skal kappe til remser av skinn, synes det veldig godt. Her ser dere hvor stor forskjell det kan være:

cimg3078.jpg

Og her ser dere de samme to skinnene fra pelssiden (fremdeles den med gråhvit underull til høyre):

 cimg3079.jpg

Så det er en utfordring å finne nok pent skinn blant restene til å få en honningfarget kant.Og når alle bitene til kanten er funnet og sydd sammen, så skal det festes til fellen. Fortrinnsvis uten å få altfor mye pels inn i sømmen. Akkurat det kan bli litt komplisert med disse langhårede skinnene her:

cimg3083.jpg

 En god del skinnrester er helt annerledes i fargen, og det får man heller bruke til noe annet. Denne gangen tror jeg det blir et skjerf av de mest langhårede restene:

cimg3080.jpg

Og med frekvensen på bloggingen min for tiden, så kan jeg sikkert vise frem ferdige feller neste gang dere er innom ;-)

He, he… måtte jo prøve noe “nytt” også i år. Jeg har jo ingen hobbyer fra før… ;-)

Men årets nye greie er egentlig ikke en ny hobby. Jeg hadde dilla da jeg gikk på barneskolen. Så da husflidslaget satte opp kurs i brikkevev måtte jeg bare bli med. Endelig fikk jeg brukt brikkene jeg arvet av Evike :-)

cimg3016-440-x-330.jpg

Kurset er bare så vidt igang, så foreløpig er det prøving av ulike innslagsgarn som står på programmet. I brikkevev synes ikke innslagsgarnet, men det har ganske mye å si for resultatet i alle fall. Her er en liten smakebit:

cimg3017-440-x-330.jpg

Vevnaden har blitt mye lenger enn dette, men siden den er rullet opp, er det ikke mye vise før jeg er ferdig, så forskjellene i innslagsgarn får vi komme tilbake til. Det dere ser her er vevd med Solberg fiol som innslag, det samme garnet som i renninga. Fyrstikkene i starten er for å få bredde på renninga og rett og slett litt orden i rekkene :-)

Ellers blir det stadig noen nye pulsvarmere for frysepinnen, så her er et nytt par:

cimg3020-440-x-330.jpg

Disse er strikket etter et mønster fra DSA, men i et tweedgarn fra Rowan som “bunnfarge” og et flerfarget sokkegarn i rillene. Jeg har en masse sokkegarnrester jeg har tenkt å bruke opp til sånne pulsvarmere i ulike farger.  Tro det eller ei, men det er fremdeles en del gensere i skapet mitt jeg ikke har pulsvarmere som passer til. ;-)

GODT NYTT ÅR!!!

January 11th, 2009

Ok, nå er vel året allerede godt igang, men man kan jo ikke la være å ønske godt nytt år av den grunn?!

Enden på 2008 ble kanskje litt overfylt for min del… I alle fall havna bloggen helt i bakleksa. Nå er det jo sånn med hobbybloggere at før jul blir det mindre og mindre hobbybilder i bloggene, for mer og mer dreier seg om julepresanger og DA kan man jo ikke blogge om det. Noen man kjenner kunne jo finne på å lese bloggen også ;-)

Men nå er alle julepresanger fordelt (noen riktignok litt på overtid) og det er lov å vise frem. Jeg må innrømme at jeg gjorde det enkelt i år. Ikke at det var noen kjapp løsning, men jeg laget det samme til flere. Det begynte egentlig med et forsøk på å rydde i alle restene av saueskinn som ligger rundt omkring i påvente av at jeg skal finne på noe ekstra lurt å lage. - Og NEI, jeg skal IKKE begynne å lage nisser med ullskjegg - jeg har hobbyer NOK!

I alle fall - restene viste seg ubrukelige til det jeg hadde i tankene, så det endte med at jeg kjøpte et par nye skinn og lagde saueskinnsvotter i skinnfellsøm. Her følger et lite bildegalleri:

cimg2994-440-x-330.jpg

Et lite bilde fra innsiden :-) :

cimg2995-440-x-330.jpg

Vottene er sydd av pelssau og blir utrolig myke og gode inni :-D

cimg3005-440-x-330.jpg

Sømmene blir forsterket akkurat som på skinnfeller, og til slutt er det ferdige votter:

cimg3008-440-x-330.jpg

Så da gjenstår det bare å håpe at nye votteeiere skjønner at votter skal brukes, ikke pakkes ned i en skuff fordi de er nye og hvite og blir møkkete når de brukes. :-)

Av prosjekter for 2009 står noen feller på programmet (bombe…). Dessuten skal jeg tære litt på garnlageret i år. I fjor var mottoet “jeg kjøper hva jeg vil”, og det bærer garnkommoden litt preg av *rødme* Kanskje 2009 også blir året da spisestua endelig får nyrestaurerte stoler med nytt trekk? Noen flere vinduer skal jo også restaureres, og huset byr jo på en hel evighet av mulige prosjekter, så det blir vel litt av hvert å leke seg med i år også. Dessuten har jeg sagt ja til å lede husflidslaget et år til, så hvis ikke det blir kampvotering så blir det vel litt å gjøre der.  Med andre ord blir jeg omtrent like lite arbeidsledig i 2009 som i 2008 - og godt er det, for jeg er ikke laget for å sitte stille :-)

Hei der ute! Har dere det bra?!

November 24th, 2008

Jeg rekker ikke å blogge nok (blir det forresten noen gang nok?), og heller ikke å følge med på hvordan det står til i bloggene deres rundt omkring.

Her skjer det stadig saker og ting, men mest av sånne ting jeg ikke pleier å blogge om (les: svært lite med ferdige prosjekter for tiden). Men på husfronten har de nyeste (!) vinduene i huset blitt byttet ut, og for første gang siden vi flyttet inn for tre år siden, så tror jeg det kan regne uten at vi har vanndam på stuegulvet. Ære være 80 år gamle vinduer av kjerneved sier jeg bare! Rommene med de ødelagte vinduene var selvsagt noe av det første vi pusset opp da vi flyttet inn, og den jobben har vi nå delvis gjort en gang til… :-(

Ellers tar husflidslaget vårt mye tid, og det får sjelden plass i bloggen min. Men et unntak kommer her: Til helga har vi julemesse på Huseby gård på Skedsmokorset.  Skulle noen av dere være på tur forbi så MÅ dere komme innom. Jeg er overbevist om at det blir masse flotte julepresanger å finne der. Jeg har nok med å lage mine egne julepresanger, så jeg blir ikke å finne blant salgsbordene, men smaker du noen ekstra gode vafler så kanskje det er jeg som har stekt dem ;-) Og som om ikke det er nok med julemesse, så har vi juleverksted for barn lørdagen etter (den 6. des).  Da skal jeg lage ulldompapper uten at jeg foreløpig aner hvordan det skal gjøres. Det påstås å være enkelt, så jeg håper det stemmer.

På hjemmehobbyfronten skjer det også et og annet, selv om lite er ferdig. Et par nye pulsvanter til eget bruk er ferdige:

cimg2982.jpg

De er strikket i alpakka og er deilig myke og varme. Dette er det andre paret i dette mønsteret, her er det første:

cimg2870.jpg

Ellers går det (veldig) sakte men sikkert fremover med “The Princess Shawl”. Jeg er fortsatt bare et lite stykke på vei med kanten, men det vokser da i det minste:

cimg2985.jpg

Denne biten er nå omtrent 40 cm lang, og den skal vel bli et par meter og litt til før den er ferdig, tipper jeg. Tålmodighet er en dyd… :-)

Men jeg må jo ha noe annet å strikke på som kan være med på tur og som går litt kjappere, så jeg holder på med et deilig tynt sjal i flerfarget garn også:

cimg2977.jpg

Selve sjalet er snart ferdig, men så skal det strikkes en blonde-tagge-kant rundt det hele, sånn “på tvers” om dere skjønner hva jeg mener(?).

I ryddeprosjektet etter at de nye vinduene var på plass oppdaget jeg at lageret med skinnrester fra alle fellene begynner å bli formidabelt. Det som ikke kan brukes til noe annet, skal bli putefyll i puter av saueskinn. Tror det neste jeg skal sette igang med er å få laget en pute eller to så lagere minker en smule. Og hvis alt går etter planen, så blir det garnloppemarked/byttedag på en strikkekafe i husflidslaget på nyåret, så kanskje jeg kan begrense garnlageret en smule også? Ikke nødvendigvis sånn at det blir mindre, men sånn at det kanskje blir plass til noe nytt? Mauds garn åpner visstnok stor ny butikk om en uke ;-)

 

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Mine mønstre:

Her finner du mønstre jeg har laget, og som jeg gjerne deler. Om du gir dem videre til andre, hadde jeg satt pris på om du forteller hvor du har hentet dem.
Mønstrene er i pdf-format.
Skjerf i kontstrikk
Sokker med kontstrikk

The WeatherPixie

Meez 3D avatar avatars games

Meta

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Lillefix sin hobbyblogg. All rights reserved.