Lillefix sin hobbyblogg

Lillefix sin hobbyblogg

Hei!
Hyggelig at du stakk innom.
Finn deg en god kopp kaffe eller noe annet du fyser på, og slå deg ned en stund.
Ta deg gjerne en tur rundt her inne og se om du kan finne litt inspirasjon.
Og legger du igjen en liten hilsen så jeg ser du har vært her, så blir jeg glad for det.

En liten statusrapport

June 9th, 2010

Hei alle der ute som leser bloggen min og venter på oppdatering.

Det har stått ganske stille på hobbyfronten i laaaaang tid. Lagde en del saueskinnsskjerf og saueskinnsvotter på bestilling i fjor høst, og kastet meg på hakke-votte-trenden før jul og lagde fargerike julepresanger. Ut over det har det ikke skjedd stort.

Forklaringen er at det jeg trodde var stress pga en overarbeidet jobbhverdag, viste seg å være sykdom. Ikke noe farlig, men overskuddet jeg er vant med å ha i bøtter og spann det meste av tiden, forsvant som dugg for sola. Ingen trening. Ingen hobby. Ingen husoppussing. Er på bedringens vei, og i påsken gikk jeg glad og fornøyd igang med et nytt strikkeprosjekt. I øyeblikket er det farlig nært å være en UFO, men det blir nok ferdig en regnværsdag i sommerferien, tenker jeg :-)

Oppussingen vår stoppet også på det minst kledelige i et rom vi går gjennom hele tiden, hver dag. Det blir jo alltid verre før det blir bedre i sånne prosjekter, og da det var på det verste gikk vi litt lei. Man blir enda mer lei av å se på sånt etterhvert… Da medisinene begynte å virke, gikk jeg løs på rommet igjen med stor iver, og herren i heimen fulgte på, og nå nærmer det seg snart ferdig. DET blir BRA!

Formen er varierende, så inntil videre bruker jeg energien når den er der, og prøver å akseptere at det ikke er noe jeg kan regne med hver dag. Mildt sagt frustrerende, men sånn er det bare. Ettersom uteplassen ble ferdig i fjor, kan jeg i sommer krølle meg sammen der ute under en fell når kroppen ikke er helt kompis, og nyte at plantene gror til. Sånn sett var “timingen” på å bli syk egentlig ganske bra, selv om det passer særs dårlig i andre sammenhenger. En ting er jobb, men jeg skulle gjerne også restaurert resten av de eldste yttervinduene i sommer. Ikke mange igjen, men det bør gjøres, og jeg får ikke sjelefred før jeg slipper å se på det misrable slitne kittet og kantene i feil farge.

Jeg har ikke helt glemt at jeg har en blogg, selv om jeg ikke har skrevet her på leeeeeenge, så det finnes noen biler dere skal få se etterhvert. Regner med å “se” dere oftere nå når energien forhåpentligvis kommer snikende tilbake. ;-) Jeg liker egentlig ikke å blogge uten bilder, men siden Farmor så veldig forsiktig og pent ga klar beskjed om at det var på tide å gi livstegn fra meg, så kunne jeg jo ikke la være. Så, Farmor og alle dere andre: Håper dere er der ute ennå. Jeg kommer garantert plutselig tilbake ;-)

13 Responses to “En liten statusrapport”

 1. malla

  God bedring, Håper du får ein fin sommer.

 2. Farmors

  Det var kjempehyggelig med dette livstegnet! Men ikke noe særlig hyggelig med sykdom da! Gleder meg til å se bilder når du forhåpentligvis kvikner til etter hvert! Ha en deilig sommer med og uten fell! ;o) Lytt til kroppen din , det er den eneste du har!

 3. mono

  Så leit å høre at formen er så dårlig. Håper du får det bedre fort! =)

  Uteplassen din ser helt herlig ut! *misunnelig*

 4. Torill

  Endelig et livstegn!!! hehe.
  Håper du klarer å ta litt var på deg selv, og ikke brenner av alt på ting som skulle vært gjort. :-)

 5. Helene

  Der var du ja! Savner selvsagt skinnfell-oppdateringene dine jeg da. Håper kroppen blir mer samarbeidsvillig etter hvert.
  Klem :)

 6. Ninne

  Så hyggelig med et livstegn selv om nyhetene ikke er helt gode, vi her ute har savnet deg. Ta vare på deg selv og kom sterkt tilbake når formen er bedre! Håper du får en fin sommer tross alt. Uteplassen din er det ingnting å si på i hvert fall. Kjempekos!!!

  klem fra meg!

 7. marit

  Så godt å høre at du fremdeles er der- har savnet deg! Ta det med ro og bli frisk, det er det viktigste:-)

  Ha en flott sommer!

 8. Ragnhild

  Så godt med livstegn fra deg!!! Har vært innom deg her i ny og ne, jeg vettu :D Men leit å høre at du ikke er frisk! Ta det med ro, ikke brenn deg ut på alt som ’skulle vært gjort’, men nyt sommer’n i lange drag - og kos deg med det du allerede HAR gjort! Stoooor klem og god bedring :D

 9. FrkBadegakk

  Litt sein oppdagelse det her, men det var godt å se et livstegn fra deg igjen!!! Tenkte på deg seinest her om dagen, og lurte på hvor du var “blitt av hen”. Godt å høre at det går bedre med helsa, ta vare på deg selv!*klem*

 10. Frøken ij

  Så trivelig å se at det er liv her :) Lenge siden jeg har vært innom her nå, faktisk ganske tilfeldig at jeg fikk det for meg å ta en titt. Håper du får en fin sensommer og at formen blir bedre :)

 11. LivM

  Der var du jo! Je ghar sett etter tegn fra deg, men det har jo vært utrolig stilt. Nå skjønner jeg hvorfor og jeg ønsker deg riktig god bedring. Siden det er en stund siden du skrev dette, så håper jeg du nå er ok. jeg har vært flittig på strikkekafeen og da har jeg virkelig savnet deg. Håper å se deg når det starter opp igjen til høsten. Hvis formen er tilbake har du da vurdert å være med på Strikketoget til Røros i oktober?

 12. Ragnhild

  Bare innom for å ønske deg et godt nytt år, Elin! Håper ikke jobben tar knekken på deg, og at vi treffes ‘rundt garn’ ett eller annet sted ;) Kjempeklem

 13. Torill

  Venter på livstegn:-)

  Håper å se noen oppussingsresultater og kanskje et strikkeplagg eller en skinnfell?

Leave a Reply

 

June 2018
M T W T F S S
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Mine mønstre:

Her finner du mønstre jeg har laget, og som jeg gjerne deler. Om du gir dem videre til andre, hadde jeg satt pris på om du forteller hvor du har hentet dem.
Mønstrene er i pdf-format.
Skjerf i kontstrikk
Sokker med kontstrikk

The WeatherPixie

Meez 3D avatar avatars games

Meta

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Lillefix sin hobbyblogg. All rights reserved.